Säljare till Winteria

Har du mångårig erfarenhet av försäljning och vill bli en del av Winterias framgång? Vi befinner oss i en spännande fas där vi kommer ta verksamheten till nästa nivå. För att lyckas med det behöver vi komplettera vårt team med en säljare. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan!

Om Företaget

Winteria har sitt ursprung från forskning på KTH. Under flera nationella forskningsprojekt, med deltagande från både institut och industri har Winteria tagit fram en ny metod för att automatiskt kvalitetssäkra svetsning i löpande serieproduktion. Tekniken är idag kommersialiserad av företaget Winteria och vi står inför en mycket spännande resa.

Majoriteten av alla produkter som svetsas är 20–40 % tyngre än vad de behöver vara. Den huvudsakliga anledningen är att det tidigare inte funnits några tillförlitliga metoder att kvalitetssäkra svetsning i serieproduktion. Med Winterias produkt kan företag minska sina komponentvikter och produktionskostnader samt öka sin produktivitet med upp till 50 %. Resultatet av vår produkt och våra lösningar kan alltså bli en stor kostnadsbesparing för våra kunder.

Det är den tekniska lösningen och teamets kompetens som är Winterias styrka. Vi är en liten grupp med forskare, svetsingenjörer och en försäljningschef som jobbar tillsammans för att nu snabbt ta oss in på marknaden med våran lösning.

Om jobbet

I rollen som säljare kommer du arbeta med att bearbeta såväl befintliga som nya kunder. Du arbetar proaktivt och tar mycket egna initiativ för att nå resultat. Du kommer rapportera till försäljningschefen, men backas upp av hela teamet.

Vi söker dig som är/har

Vi söker dig som har förståelse för att varje kund har unika behov och vi ser gärna att du har ett genuint tekniskt intresse. För att passa in i teamet är du flexibel, driven, resultatinriktad och lösningsorienterad. Du skapar förtroende och representerar Winteria och vårt erbjudande till varje kund på ett exceptionellt sätt.

Du som redan förstår att det krävs energi, nyfikenhet, uthållighet och kreativitet för att vara en framgångsrik säljare, har alla förutsättningar som krävs för att lyckas. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men ser att du har mångårig tidigare erfarenhet av business-to-businessförsäljning, likaså telefonvana. Att du pratar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska är ett krav.

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i mindre företag.
  • Du är högskoleingenjör inom maskinteknik eller motsvarande
  • Du har tidigare arbetat i företag där svetsning är en del av produktionsprocessen.

Placeringsort: Hudiksvall

Verkar det här säljarbetet på Winteria intressant maila då ditt CV samt ett personligt brev till: magnus.rahlander@winteria.se

Har du frågor om tjänsten, kontakta Magnus Råhlander, Sales Manager
Telefonnummer: 072-502 92 00

Vi behandlar ansökningar löpande.

Stay updated

Sign up for our newsletter and get the latest news