Winteria söker svetsexperter

Det händer mycket i branschen och nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Sveriges mest framåtriktade företag inom svetskvalitet!

Som svetsexpert på Winteria kommer du att jobba direkt med våra kunder. En stor del av rollen går ut på att verka som teknisk expertkonsult men du kommer också att få arbeta med projektering och installation av system för digitaliserad kvalitetssäkring. Eftersom vi är ett litet bolag så finns det stora möjligheter att även bidra till andra delar av verksamheten, t.ex. utveckling eller försäljning.

Vi kommer att prioritera rätt person för företaget framför exakt rätt CV och därför finns det stora möjligheter att påverka rollen på sikt.

Vem söker vi?

Du ska jobba som svetsexpertkonsult. Vi tror att du själv har en ganska bra förståelse för vilka meriter som krävs så vi kommer att lägga störst vikt på andra egenskaper, men det vore bra om du har en IWE eller motsvarande.

Som person behöver du vara prestigelös, snabbtänkt och öppen för nya intryck. Och helst inte ta dig själv på alltför stort allvar… 🙂

Placeringsort kommer att vara Hudiksvall eller Stockholm men hela Sverige är vår spelplan, så exakt var du bor är inte så viktigt. Du måste däremot vara beredd att vara på plats hos kunderna om de ber om det.

Hör av dig så bokar vi in en lunch och ser vart det leder.

Skicka ett mail till alexander.vonessen@winteria.se och berätta vem du är, eller ring på 073-657 30 52 om du har några frågor.

Om Winteria

Vi brinner för svetskvalitet! Vi är övertygade om att det bästa sättet att bli bättre är att förstå vad som behöver förbättras. Ja, vi vet att det låter självklart, men det är faktiskt svårare än man tror. Därför utvecklar vi världens bästa system för att digitalisera visuell kontroll av svetsfogar baserad på visiontech och en SaaS-tjänst för automatisk analys. För att kunna hjälpa våra kunder ännu bättre bygger vi nu också upp en organisation av expertkonsulter. Vi är ett litet team med stora ambitioner.

Stay updated

Sign up for our newsletter and get the latest news